![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Skąd: Gdynia/Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam pytanie
chciałbym wywołać plik strona.php bez klikania na link czyli bez uzywania:
prosze o pomoc!! -------------------- Jedyna różnica między mną a wariatem to fakt, że nie jestem wariatem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Skąd: Gdynia/Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam popełniłem bład...
Powinienem na wstepie sie wytlumaczyc ze szukałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie i w google i na tym forum ale niestety nie udało mi sie znaleść, wiec pomyslem ze w koncu po to jest to forum aby sobie mozna na wzajem pomagać, wiec tez tu pisze i prosze o pomoc. z tego co rozumiem tutaj to trzeba klikąc aby dostac si na strinke google, a ja bym chcial aby plik np. index.php po wykonaniu jakiegoś zadania sam uruchomiła inny plik np strona.php. -------------------- Jedyna różnica między mną a wariatem to fakt, że nie jestem wariatem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jeszcze określ co to ma być za akcja po której ma się przeładować strona. Bo coś musi się stać .. powiedz tylko co a podpowiemy Ci jak można tego dokonać.
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
aby skutek był taki sam jak po uzyciu < a href=''></a> tylko bez klikania w nic.
Przypuscmy ze ten moj skrypt mi coś obliczy wyświtli wynik i po 10 sek ma sie odpalic kolejna strona. -------------------- Jedyna różnica między mną a wariatem to fakt, że nie jestem wariatem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to musisz po "obliczeniu" wywołać funkcję JS, która po 10 sekundach zrobi:
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
dziekuje bardzo
![]() -------------------- Jedyna różnica między mną a wariatem to fakt, że nie jestem wariatem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:44 |